top of page

Aankleding evenement

Afgelopen jaar is de jonge onderneming PeakyHats ontzettend hard gegroeid. Naast ambachtelijk entertainment verzorgen zij ook de inrichting en aankleding van het evenement. Vandaag in gesprek met Jurre de Jong, projectmanager bij PeakyHats.

Evenement aankleding

Hoe belangrijk is de inrichting en aankleding van evenementen voor jullie geworden?

Eind 2016 zijn we gestart met het inrichten en aankleden van evenementen, waarbij de gasten zich in een andere wereld begeven. Of dat nu aankleding is voor een kleinere feestzaal of een grote evenementenlocatie, we kunnen tegenwoordig voor ruim 500m2 aankleden. Daarom zijn we blij om te zien dat we steeds grotere partijen kunnen aannemen.

Wat voor soort evenementen kleden jullie aan?

De evenement inrichting en aankleding van PeakyHats creëert een bepaalde sfeer. We gaan terug in de tijd waarin de oude ambachten zijn ontstaan. Kwaliteit en service staan bij ons centraal, om deze reden worden we vaak voor corporate events ingezet. Denk daarbij aan inrichting en aankleding voor zakelijke evenementen zoals een bedrijfsjubileum, personeelsfeest, relatiedag, een beurs of congres.

We worden ook ingezet op foodtruckfestivals of andere outdoor evenementen, dat geeft weer een compleet andere sfeer. Onze Gentlemen’s Corners bieden vele mogelijkheden. We laten ons ook graag verrassen met de vraag vanuit de klant. Het aanbod lijkt wellicht een specifiek thema, maar is zeer breed inzetbaar. Of dit nu een high-end zakelijk karakter moet hebben, of een informelere setting met een vintage tintje, we kunnen meerdere kanten op.

En de aankleding voor particuliere evenementen?

Onze core business ligt bij het aankleden van B2B-events, maar uiteraard spelen we ook op de particuliere markt in. Zo is PeakyWeddings afgelopen jaar ontstaan waar we de inrichting&aankleding verzorgen op bruiloften in een vintage stijl.

Welke pakketten zijn populair bij PeakyHats?

In principe worden alle pakketten afgenomen. Maar we denken en kijken vooral mee naar wat voor soort event het is. De CigarLounge is chique en interactief en wordt daardoor vaak ingezet bij wat kleinere groepen. De Shoeshiners en onze BarberStation wordt weer vaak ingezet op beurzen en congressen om een ‘service-beurt’ te geven aan de gasten. Voor corporate evenementen en bedrijfsfeesten worden vaak 3 a 4 ambachten als side entertainment gecombineerd binnen onze Gentlemen’s Corners.

Recente berichten
Archief
bottom of page