top of page

Bierproeverij op locatie

The Peaky Beer Bar

Bent u op zoek een (speciaal)bierproeverij op locatie,

meet ‘The Peaky Beer Bar’.

Dit nieuwe entertainment concept, wat inspeelt op de toenemende vraag naar speciaalbier tijdens evenementen, bieden wij op locatie aan als een all-inclusive-pack waarbij u volledig wordt ontzorgd.

 

Wij bieden naast een professionele biersommelier en zijn lekkere speciaalbieren, de volledige styling van The Peaky Beer Bar. Omdat wij maatwerk leveren is het altijd mogelijk om op locatie de juiste oplossing te bieden.

 

Speciaalbier proeverij , wat kunt u verwachten?

 

Speciaalbier is een breed begrip met vele variaties en smaken. Wil jij meerdere smaken,  theorieën en verhalen achter de bierstijlen ontdekken? Laat je dan verrassen tijdens deze bierproeverij op locatie:

 

Tijdens de bierproeverij komen diverse speciaalbieren aan bod. Daarbij wordt er door onze biersommelier uitleg gegeven over:

  • Het biertje

  • De brouwerij

  • De Bierstijl

  • Manier van bierproeven algemeen

 

De biersommelier geeft je ook graag advies over de volgorde van het proeven en eventueel combineert hij het bier met een culinaire versnapering, oftewel foodpairing.

 

De bieren worden gekoeld op locatie geleverd en blijven op de juiste temperatuur tijdens het event. Daarnaast nemen wij ook eigen proefglazen mee voor de juiste smaakbeleving van het bier.

 

De selectie speciaalbieren varieert van de meest gangbare bierstijlen zoals Blond, Tripel en Dubbel tot de, eveneens populaire bierstijlen maar meer uitgesproken in smaak, India Pale Ale, Saison, Porter en Stouts. Daarnaast houden we ook altijd rekening met seizoensbieren. Denk aan witbier, lentebock, herfstbock, winterbier.

 

Afhankelijk van het soort event, kunnen we een geschikte selectie maken.

Ook leuk! Bekijk ook zeker even onze bier stachelaar. Het stachelen van bieren prikkelt alle zintuigen en geeft, naast het proeven, daardoor nog een extra beleving.

 

Omdat wij ons richten op B2B events, zijn wij met name gespecialiseerd in grotere groepen (v.a ≥50 personen). Neem voor mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven contact met ons op. 

bottom of page