top of page

VINTAGE THEMA

Vintage thema feest

Een vintage themafeest kenmerkt zich met name door tweedehands op z’n best te laten zien. High end Second hand!

 

Vanuit Peaky Hats kenmerkt het zich uiteraard met name wat na 1920 kwam, alles voor die tijd noemt men namelijk antiek. Maar meestal kenmerkt vintage zich met name met kwaliteitsspullen die uit de periode 1950-1980 komen.

 

Een vintage thema kan zowel voor een bruiloft of voor een bedrijfsfeest worden ingezet. Het is een smaakvol en trendy thema waarbij het beste uit de oude tijd komt te herleven op uw event.

Vintage kleding
Vintage kleding is hoge kwaliteitskleding tussen de jaren ’20 en ’80. Let op: Dit zijn authentieke hoogwaardige kledingstukken uit die tijd. Niet te verwarren met retro, wat refereert naar (vaak) nieuwe kledingstukken van NU uit die tijd. Nauwelijks van echte vintage te onderscheiden, dus doet het ook wel goed tijdens een feestje.

Vintage styling

Voornamelijk styling en decoratie uit de jaren ’50-’80. Peaky Hats heeft meer dan 500m2 aan vintage meubilair, die zowel ingezet wordt voor grotere corporate events, maar ook voor de aankleding van een vintage bruiloft. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vintage bruiloft

Een vintage bruiloft blijft een populair zomerthema wat goed te combineren is met voornamelijk buiten trouwlocaties. Ook voor stellen die een bruiloft in de tuin willen organiseren valt onze vintage styling in de smaak. Zo hebben we een breed aanbod aan vintage meubilair dat uiterst geschikt is voor buiten. Denk aan vintage klapstoelen, perzische tapijten, oude pallets en veilingkisten, vintage Chesterfield banken en stoelen, en heel veel vintage rekwisieten.

vintage bruiloft
bottom of page