top of page

PEAKY SHOP

Peaky Blinders accessoires op huurbasis

Wij krijgen vaak de vraag van onze opdrachtgevers om de gasten aan te kleden. Wij hebben daarom leuke Peaky rekwisieten in ons assortiment zoals bolhoeden, Peaky Blinders caps (peaky hats) en luxe bretels in neutrale kleuren (grijs / bruin / zwart), parelkettingen, haarbanden etc. die allen op huurbasis te verkrijgen zijn. 

 

Ons personeel zorgt voor de uitgifte van deze rekwisieten bij de ingang / garderobe en zit in de prijs inbegrepen. Al onze artikelen in de Peaky Shop bestaan uit verschillende maten zodat er genoeg (passende) keus is. 

Peaky Blinders kostuums

De huur van Peaky Blinders kostuums is bij Peaky Hats niet mogelijk. Naast dat het voor iedere gast maatwerk is, blijkt de verhuur van kwalitatief hoogwaardige kostuums een te grote kostenpost. We adviseren daarom voor grote groepen een dresscode (voor de heren; zwarte of grijze pantalon / wit overhemd / gilette eventueel - en voor de dames; flapperdress / gala jurk of charleston kleding) te communiceren. Dit is een goede basis, waarna de afstyling door Peaky Hats wordt verzorgd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd wat een Peaky Shop pakket inhoud? Geef het aantal gasten door en we maken een aantrekkelijk voorstel. Mail voor prijzen en beschikbaarheid naar info@peakyhats.com

peaky shop.jpg
Aankleding evenementen

of

bottom of page