GENTLEMEN'S CORNERS

Aankleding evenementen
> 80 personen
(v.a. 1 ambacht)

Small

80 - 150 personen
(v.a. 2 ambachten)

Medium

150> personen
(v.a. 2 ambachten)

The Gentlemen's Corner wordt aangeboden in een small, medium- of XL-package , waarbij we vanaf 25- tot 250 vierkante meter kunnen aankleden. Uw gasten genieten dan niet alleen van een goede schoenpoets- of scheerbeurt, maar wanen zich ook nog in een exclusieve klassieke gentlemen's club waarbij ze even helemaal tot rust kunnen komen. Voor de uitgebreide pakketten geldt de mogelijkheid om eventueel meerdere 'areas' aan te kleden. We zien vaak dat de inrichting en aankleding het plaatje compleet maakt en dat dit ten goede komt aan de totaalbeleving van het event. 

Onze opstellingen worden met name ingezet bij evenementen waar de 'gents' centraal staan, maar we hebben ook mogelijkheden om de dames in het zonnetje te zetten. Bekijk de foto's voor een goede sfeerimpressie of neem contact met ons op voor meer informatie en beeldmateriaal. 

Uiteraard wil je dat het 'totaalplaatje' klopt! PeakyHats zorgt ervoor dat een locatie compleet in old English jaren '20-'30 stijl wordt getransformeerd. Wij zijn gespecialiseerd in de inrichting en aankleding van thema events zoals Roaring Twenties, Great Gatsby, Black Tie, Gala, SpeakEasy en uiteraard Peaky Blinders stijl. Denk aan o.a. klassieke Chesterfields, Perzische tapijten, brocante lampen, klassieke achterwanden, een oude boekenkast, Queen-Ann salontafels, Engelse reiskisten en nog veel meer rekwisieten om de juist sfeer te creëren. 

 

Nu de basis staat, kan de Gent's Corner ge-upgrade worden met ons ambachtelijk entertainment.

of