top of page

Champagne Dames


champagne dames

Champagne Dames voor events? Of het nu een galadiner, een bruiloft of een bedrijfsfeest is. Er is niets dat de sfeer van luxe en verfijning beter belichaamt dan de aanwezigheid van champagne dames. Deze gracieuze, elegante vrouwen zijn meer dan alleen diensters die champagne schenken; ze voegen een extra vleugje klasse en verfijning toe aan de hele ervaring.


Champagne dames voor events

Als het gaat om het creëren van een onvergetelijke sfeer op een evenement, zijn details van het grootste belang. Champagne dames, in hun prachtige, op maat gemaakte jurken (jaren 20 kostuums) en met hun stijlvolle dienbladen, tonen gastvrijheid en verwelkomen uw gasten met een heerlijk glaasje champagne.


De Levende Champagne Wand

Peaky Hats is gespecialiseerd in een extra lach op uw event. Maak het champagne moment compleet met onze speciale 'Living Champagne Wall' , waarbij gasten op unieke wijze worden bediend. En natuurlijk hebben wij ook een champagne toren, maar de amusementswaarde en de interactie met de gasten met deze 'levende champagne wand' is vele malen leuker. We blijven natuurlijk wel entertainers....Perfect voor Diverse Gelegenheden

Champagne dames zijn geschikt voor een breed scala aan evenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, een jubileum, een gala, een bedrijfsfeest of een productlancering, hun veelzijdigheid en elegantie maken hen geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Ze passen zich aan de sfeer en het thema van het evenement aan en voegen een onmiskenbaar gevoel van klasse toe.


Kortom, hoe laat u uw gasten verwelkomen? Mail naar info@peakyhats.com voor meer informatie over onze Champagne dames of The Living Champagne Wall.

Comments


Recente berichten