top of page

EVENTSTYLING

Aankleding Corporate Events

Peaky Hats verzorgt de aankleding voor zakelijke evenementen, voor o.a. beurzen en congressen, personeelsfeesten, jubilea, relatiedagen en netwerkborrels. Onze opdrachtgevers komen vaak met de vraag voor een specifieke thema aankleding, neem bijvoorbeeld een Peaky Blinders personeelsfeest.

 

Soms ligt de basisaankleding bij het side-entertainment en wordt ons gevraagd een BarberStation of een CigarLounge te bouwen op locatie. Dit behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 

Eventstyling vs. Verhuur?

Wij zijn eventstylisten pur sang en geloven daarom in de totaalbeleving die tot stand komt door ons multi-disciplinair team. Wij weten tot in detail de juiste toon neer te zetten en we onderscheiden

ons met name in de totaalstyling van locaties.

Een live-event komt pas echt tot leven op het moment dat het totale plaatje klopt. Wij van Peaky Hats werken iedere dag met een creatief en gedisciplineerd team samen om het event van A tot Z aan te kleden, en alle voorbereidingen te treffen zodat onze craftsmen (entertainment) zich optimaal kunnen presenteren. Alleen dan krijg je de totaalbeleving die je voor ogen hebt tijdens het event.

Aankleding thema events

 

Wij zijn sfeermakers. De basis is een locatie zo aankleden dat het gekozen thema compleet tot zijn recht komt. Omdat wij niet alleen de styling maar ook het entertainment verzorgen, weten we als geen ander hoe we deze disciplines op elkaar moeten afstemmen. Onze verantwoordelijkheid hierin is om de opdrachtgever volledig te ontzorgen en een goede balans te vinden tussen de styling en het entertainment.

 

Dat laatste is ontzettend belangrijk. Wij denken m.b.t de styling en het entertainment graag mee in de mogelijkheden en plannen om die reden graag ook een afspraak in op locatie. 

Hierbij wat sfeerimpressies waarbij we de volledige styling hebben verzorgd.

bottom of page