top of page

Peaky Blinders bruiloft

trouwen in peaky blinders stijl

Op zoek naar een bruiloft in Peaky Blinders stijl? Dan zijn jullie op het juiste adres!

Wij van Peaky Hats zijn gespecialiseerd in de styling en het entertainment van jaren ’20-'30 events, waarbij het Peaky Blinders thema het meest populair is. Beeld je het plaatje in, al jullie gasten volledig in stijl, de locatie volledig getransformeerd in een Peaky Blinders scene. Oude barrels, Chesterfields, Queen-ann salontafels, Klassieke Statafels (zwart stalen frames met houten bladen), een oud Engelse bakfiets voor de zoete tafel of voor jullie welkomstdrankjes, vintage lampen, Perzische tapijten, oneindig veel reiskoffers en kisten en nog veel meer accessoires om de juiste sfeer te creëren. Wij hebben ervaring met zowel grote als kleine partijen en zijn in staat om iedere locatie aan te kleden. 

We hebben mooie showcases zoals de Peaky Blinders bruiloft van Chantal & Kaylian.

Of bekijk de video van de bruiloft van Bart & Marianne. 

Volledig in stijl

Als jullie kiezen voor een huwelijk volledig in stijl, hebben we ook nog een waardevolle kledingtip. Voor inspiratie neem een kijkje bij onze collega’s van The Garrison. Zij bieden fantastische pakken aan voor de heren op jullie bruiloft. Deze driedelige pakken zijn volledig gebaseerd op de Peaky Blinders kleding.

Entertainment

Wij leveren unieke ervaringen waarbij ambachten op traditionele wijze worden uitgevoerd. Jullie gasten worden tijdens deze drukke dag helemaal in de watten gelegd.  Deze ambachten sluiten perfect aan bij een huwelijk in Peaky Blinders stijl.

 

Denk aan een professionele Barista met passie en liefde voor koffie. De Barista wordt vaak ingezet tijdens het ontvangst, waarbij hij de heerlijkste koffiespecialiteiten serveert. Of The Butcher, die tijdens de borrel een lekker Spaans hammetje weg snijdt, met heerlijke olijven en kaasjes 'on-the-side'! 

Wat zeker niet mag ontbreken is de oud Engelse fotokast Billcliff, die zorgt voor fantastische herinneringen. Deze typische Peaky Blinders fotokast maakt de leukste kiekjes op jullie feest. De gasten kunnen op de foto met de wedding props en krijgen de foto direct uitgeprint mee. Tevens leveren wij binnen 24 uur alle foto's digitaal aan.

Wij kunnen zorgen voor verschillende ‘bars’ in stijl. Denk aan een aantal heerlijke speciaal biertjes of een gin-tonic bar. De speciaal biertjes en de gin-tonic zijn op dit moment immens populair en is vast en zeker een hit op jullie bruiloft. 

Custom made

Het is uiteraard mogelijk om een iets minder uitgesproken thema voor de bruiloft te voeren bij Peaky Hats. Onze weddingstyling past ook prima in een meer vintage, boho of festival setting. We werken graag samen met onze partners van Bay & Elle . Zij kleden de mooiste bruiloften aan en hebben een breed aanbod van populaire weddingthema's. Neem vooral ook een kijkje op: www.bayenelle.nl

Contact

Geïnteresseerd in  een Peaky Blinders huwelijk in stijl? Neem contact met ons op voor al jullie wensen en vragen.

Peaky Weddings
bottom of page