top of page

OVER ONS

Welkom bij Peaky Hats!

 

Wij zijn sfeermakers! We bedenken en creëren totaalconcepten voor zakelijke events waarbij we een hoge amusementswaarde toevoegen. Daarin willen wij gasten vermaken en verrassen.

De kracht van Peaky Hats zit hem met name in het neerzetten van een totaalbeleving omdat wij zowel de styling als het entertainment, music & bars kunnen combineren. Dit doen wij al jaren in populaire thema's zoals Roaring Twenties, Great Gatsby, Peaky Blinders, en nog veel meer. 

 

Naast al onze entertainers en vakspecialisten, stellen we graag onze drijvende krachten aan u voor:

EVENTMANAGER
Een Brabander die zijn dagen vult met verschillende passies. Binnen Peaky Hats als vakspecialist, maar daarbuiten als gabber door het leven. Star Wars en Lego behoren ook tot Jurgen's interesses, waarbij hij geniet van de epische saga en zijn creativiteit de vrije loop laat. Zijn leven is een mix van Brabantse gezelligheid, opzwepende muziek, professionele uitdagingen en creatieve bouwprojecten.

image-removebg-preview (2)_edited.png

Jurgen Smulders

EVENTMANAGER
Dit is Sjoerd, geboren en getogen in Utrecht maar van Feyenoord gaat zijn hart sneller kloppen. Hij neemt gezelligheid overal mee naar toe en door zijn enthousiasme en zijn hoog energieniveau maakt hij van ieder event een mooi feestje. Humor en  gastvrijheid kenmerken deze échte Peaky Hat. 

image-removebg-preview (2)_edited.png

Sjoerd Buitendijk

FOUNDER
Creatief, ondernemend, handige Harry, en een tikkeltje chaotisch. Dat is Kenny, de founding father van Peaky Hats. Hij bedenkt al bijna 10 jaar creatieve concepten binnen de eventbranche. Deze sfeermaker brengt ieder feestje naar een ongekende hoogte. Dat probeert ie trouwens ook met kitesurfen en mountainbiken.

image-removebg-preview (2)_edited.png

Kenny Verhagen

JR. EVENTASSISTANT

Deze dame is niet voor een gat te vangen. Doesn't take no for an answer, en is multifunctioneel op evenementen. Dat is Kriss. Als interieuradviseur-in-opleiding is ze sociaal, gedreven en hardwerkend. Ze heeft een passie voor het stylen van prachtige events die aansluiten bij de wensen van de klant.

image-removebg-preview (2)_edited.png

Kriss de Cocq

JR. EVENTASSISTANT
Deze Junior Evenement Medewerker uit het altijd zonnige zuiden met zijn hart op de goede plek gaat geen evenement uit de weg. Vanuit zijn opleiding interieur design heeft hij oog voor de kleinste details om op locaties de mooiste creaties te creëren. Davy (D'n Dave) is ook een manusje van alles. Een ware kracht in de op- / afbouw en styling van events. 

image-removebg-preview (2)_edited.png

Davy Verhagen

bottom of page