top of page

HOSTESSES

jaren '20 hostesses

Stap terug in de tijd met betoverende Jaren '20 Hostesses!

Stel je voor dat je wordt meegenomen naar een tijdperk vol glamour, jazz, en ongeëvenaarde elegantie - de Roaring Twenties. Deze periode staat bekend om zijn sprankelende feesten en iconische stijl, en nu kun je diezelfde magie herbeleven met onze prachtige Jaren 20 hostesses!

Onze Jaren 20 hostesses zijn de belichaming van charme en verfijning. Ze ademen de geest van de Gouden Eeuw van de Amerikaanse cultuur en brengen de opwinding van de flapper girls, de Great Gatsby-feesten en de Art Deco-esthetiek recht naar uw evenement.

Wat onze Jaren 20 hostesses uniek maakt:

  1. Authenticiteit: Onze hostesses zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om de authentieke stijl en houding van de jaren 20 tot leven te brengen. 

  2. Stijlvolle Kleding: De mode in de jaren 20 was baanbrekend en gedurfd. Onze hostesses dragen prachtige flapperdresses (flapperjurken), verfraaid met kralen en franjes, en verbluffende accessoires zoals veerhoofdbanden. Ze zijn het toonbeeld van de kenmerkende stijl van die tijd. Peaky Hats biedt hostesses met verschillende jaren '20 outifts tijdens een event. Voor meer foto's en impressies mail naar info@peakyhats.nl

  3. Veelzijdig entertainment: Naast het bieden van een warm welkom, garderobe ontvangst en het uitdelen van accessoires uit de Peaky Shop, worden onze hostesses ook vaak ingezet als Champagne Dames tijdens het serveren van een welkomstdrankje (uit onze speciale jaren 20 cocktailbar) of onze Living Champagne Wall. Daarnaast zijn de dames prachtige eye-catchers die tijdens de avond nog meer glans zullen geven. 

  4. Professionaliteit: Onze hostesses zijn niet alleen getalenteerd, maar ook professioneel en hoffelijk. Ze zijn toegewijd aan het zorgen voor een naadloze en gedenkwaardige ervaring voor uw gasten.


Laat uw gasten Onderdompelen in de Tijd van de Great Gatsby!

De Jaren 20 hostesses voegen een vleugje tijdloze elegantie toe aan elk evenement. Of het nu gaat om een een jubileum, een bedrijfsfeest of een themafeest, zij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Dus, als je verlangt naar een reis terug in de tijd naar de glamoureuze jaren 20, neem dan vandaag nog contact met ons op om onze betoverende hostesses te boeken. Samen kunnen we een evenement creëren dat doordrenkt is met de opwinding en de stijl van de Roaring Twenties. Het is tijd om te feesten zoals Gatsby dat deed!

bottom of page