top of page

MUSIC

Live achtergrondmuziek voor evenementen

Wat voor evenement je ook organiseert, met live achtergrondmuziek zet je de juiste toon voor een onvergetelijke dag. Muziek is bepalend voor de sfeer van je evenement. Je hebt de styling en het entertainment met zorg uitgezocht, de muziek maakt het geheel af.

Live muziek bij binnenkomst

Picture this; je gasten arriveren op locatie en bij binnenkomst worden ze verrast door live achtergrondmuziek. Ze voelen zich meteen welkom en zijn enthousiast om bij je event aanwezig te zijn. De toon is gezet! Je gasten zullen live muziek bij binnenkomst zeker waarderen.

Natuurlijk kies je niet zomaar live achtergrondmuziek voor je event. Op een themafeest wil je passende muziek draaien. Daarom werken we samen met verschillende artiesten en kijken we per event welke artiest er het beste bij jouw concept past.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fijne jazzmuziek op de achtergrond

Bij Peaky Hats kun je terecht voor eventstyling en entertainment dat je terugbrengt naar de sfeer van weleer. De live achtergrondmuziek die je via ons kunt boeken is in dezelfde stijl. Wat dacht je van onze Vinyl DJ op wielen, die platen van vroeger draait die iedereen kent? Of ga je voor fijne jazzdeuntjes die perfect passen bij je roaring ‘20s thema?

Ook worden we heel blij van de vrolijke Berkley Brothers. We werken veel samen met dit muzikale trio dat muziek maakt die perfect past bij de themapakketten van Peaky Hats. Ze spelen akoestisch
en verplaatsen zich moeiteloos door jouw eventlocatie. Dat is pas een echte muzikale belevenis! Van easy listening pop tot swingende jazz, dit trio kan het allemaal.

 

 

 

 

 

 

 

Jazzmuziek op de achtergrond geeft je event low key elegance. Easy listening deuntjes die fijn in het gehoor liggen en voor de goede setting zorgen tijdens je event. Ze leiden niet af van je entertainment en zijn echte sfeermakers. Ga je voor een jazzy sound? Peaky Hats regelt graag jazzmuziek voor op de achtergrond van jouw event.

Net als muziek is een event organiseren heel persoonlijk en smaakgevoelig. Past een Vinyl DJ beter bij de uitstraling van je event? Ook dat is mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de verschillende artiesten waar we mee samenwerken.

live achtergrond muziek
Vinyl_DJ
Peaky Jazz trio boeken
bottom of page