top of page

Vintage thema feest

Een vintage themafeest kenmerkt zich met name met vintage meubilair wat na 1920 is ontstaan. Alles wat oud is, maar nog jonger dan 100 jaar noemt men vintage. Echter een vintage thema feest kenmerkt zich met name wat meer richting de stijl van de jaren 50 en 60.


Waarom is een vintage thema zo populair?

Vintage is eigenlijk 'van een goed jaar', zo heb je bijv. ook een vintage wijn of vintage port. Het jaar waarin de beste kwaliteit werd geoogst. Verschil met retro is dat vintage ECHT, slash origineel, is en retro een reproductie van een goed.


Peaky Hats is gespecialiseerd in vintage styling van een event omdat wij jarenlang vintage producten hebben verzameld en hebben onderhouden. Wij zetten onze vintage thema styling in voor o.a. vintage thema feesten, tijdelijke stylingprojecten, maar ook voor vintage bruiloften. Denk hierbij aan een verzameling van vintage tapijten, lampen, meubilair, decors en bloemdecoratie.


Vintage eventstyling van nu?

Waar zie je vintage terug? Vaak denkt men aan kleding of aan wat oudere meubelstukken. Maar wat dacht je van het razendpopulaire Netflix-serie The Queen's Gambit? Deze serie speelt zich af in de jaren 50-60 en kenmerkt zich in alle facetten met vintage karakteristieken. Maw: Wil je een jaren '50-'60 feest dan liggen er mogelijkheden om het entertainment en de eventstyling door Peaky Hats te laten verzorgen.Queen's Gambit thema feest

Commentaires


Recente berichten
Archief
bottom of page