top of page

Peaky Hats | Speakeasy Bar

Nieuw concept in evenementenwereld: Peaky Hats maakt van de entree een onverwachte beleving

Zachte achtergrondmuziek klinkt. Tunes die doen denken aan de soundtrack van The Great Gatsby. Gecontroleerd en rustig neemt een heer in een grote bruinleren fauteuil nog een trek van zijn pijp. Hij kijkt op en wenkt je richting de imposante boekenkast. Gek genoeg lijkt het erop dat hij je verwacht... Terwijl je eigenlijk op zoek bent naar het event waarvoor je onlangs een persoonlijke, geheimzinnige uitnodiging ontving. Toch loop je nieuwsgierig op hem af, en… plotseling sta je in de ruimte die je zocht. Verbouwereerd en verrast, net zoals de andere gasten. Wat is er zojuist gebeurd? En… wie was die stijlvol geklede heer bij de boekenkast?

Sttttt. speak easy…. and enjoy!

De Speak Easy Bar Een speciale entree waarbij gasten zich direct bij binnenkomst bijzonder voelen. Geen alledaagse ingang maar een “beleving”, de eerste indruk van het evenement die niet snel vergeten zal worden. Dat is het succes waar je als eventmanager van droomt. Toch?

Conceptspecialist Peaky Hats heeft zo’n beleving ontwikkeld: de Speak Easy Bar, een bijzondere ontvangst die op elk klein en middelgroot event tot zijn recht komt en gasten laat toetreden tot een ‘geheim genootschap’. Maar alleen als de genodigden zich op de juiste plek en het juiste tijdstip melden.. mét het juiste wachtwoord. Hoe het precies werkt? Dat blijft nog even geheim. Een eerste hint vind je op www.speakeasybar.nl. Weet je daar de juiste toegang te vinden? Dan volgt meer informatie. But only if you speak easy.

Recente berichten
Archief
bottom of page