top of page

Peaky Blinders X-mas party

Merry f*cking x-mas everyone!

Afgelopen kerst stond PeakyHats in Bar Beton Utrecht, ter gelegenheid van een Peaky Blinders Christmas party. Deze kerstborrel in Peaky Blinder stijl was een van de grootste opdrachten van het jaar, waarbij onze inrichting & aankleding met maar liefst negen verschillende ambachten gecombineerd werden. We hebben hier zowel een complete gentlemens- als ladiescorner neergezet, zodat er genoeg vermaak was voor zowel de heren als de dames.

Dames entertainment

Speciaal voor de ladies waren onze make up artist (MUA), hairdresser en nagelstyliste ingezet. Hierdoor konden zij zich tijdens het event lekker laten verwennen, maar gelijk ook in het thema Peaky Blinders laten opmaken. De hairdresser zorgde namelijk voor de styling in een typisch jaren '20 kapsel. De MUA en de nagelstyliste voor een snelle touch-up.

Heren entertainment

De heren werden verwend door onze meesterbarbier en de schoenenpoetser. Tijdens de borrel genoten zij van een heerlijke 'jamon ibéricó' van onze Butcher en een exclusieve brandy proeverij tussen de reguliere drank door.

Ook de Vintage PhotoWall, onze klassieke fotowand, was erg in trek bij onze gasten. De Peaky's stonden maar al te graag in de rij om met elkaar op de foto te gaan.

Er waren genoeg 'props' aanwezig om leuke foto's over te houden aan dit erg geslaagde event.

Commentaires


Recente berichten
Archief
bottom of page