top of page

Mannenavond organiseren | Peaky Hats

Wil je een eigen mannenavond organiseren voor de vriendengroep of als vrijgezellen activiteit? Welkom bij Peaky Hats! Wij organiseren echte mannenavonden voor groepen tussen 6 tot 20 gasten! Als eventstylisten en sfeermakers nemen we de gehele avond voor je uit handen.


Hoe ziet een ideale mannenavond eruit? Jullie regelen zelf een locatie (zowel binnen of buiten in de tuin of in een tent) waar we een mooi feestje kunnen bouwen en wij doen de rest. Een Peaky Hats mannenavond bevat in ieder geval de volgende elementen:

  • Mannenavond aankleding en styling op locatie: Denk daarbij aan Klassieke chesters, salontafels, tapijten, sfeerverlichting, statafels, een whiskybar en volledig afstylingpack.

  • B&B (Barbecue en Beers (speciaalbieren) : Een echte pitmaster die voor de groep de heerlijkste vleesgerechten bakt. Daarnaast geven we ook een speciaalbier proeverij door een professionele biersommelier, die vertelt o.a. over het maakproces van de bieren en jullie een ware smaakbeleving geeft.

  • Voor de échte Gents hebben we Whisky en Cigars om het af te toppen!

  • Optioneel entertainment: Laat onze barbier komen om alle mannen even van een strakke shave te voorzien. De barbier is naast vermaak ook een moment van ontspanning. Door onze hottowel behandeling begin je fris aan de avond!
De mannenavond is enkel boekbaar voor groepen tussen de 8 en 20 gasten. Voor grotere groepen hebben we andere pakketten.


Je komt natuurlijk wel in stijl op een mannenavond. Wij geven je graag wat kledingtips om jullie mannenavond succesvol te maken:

 

STAPPENPLAN PAK BESTELLEN

  1. Kleed je als een échte Gentleman. Mocht je nog geen pak hebben, bestel er dan zeker één bij onze partners van The Garrison. Gebruik bij het afrekenen de couponcode Peakyhats21 en ontvang alleen via ons 10% korting!

  2. Mocht je al wel een pak hebben maar wil je deze afkleden met extra accessoires, zoals bijvoorbeeld een Peaky Hat, een pocketwatch of een vlinderdas? Klik dan op deze link , zie accessoires en vergeet bij het afrekenen de couponcode niet.

 

Let op: ivm nieuwe corona-maatregelen die op 28 september 2020 zijn ingevoerd, zijn we genoodzaakt om dit event op een andere wijze in te richten. Voor zowel binnen- als buitenevenementen gelden er andere veiligheidseisen waaraan voldaan moet worden.


Stuur een mail naar info@peakyhats.com voor de mogelijkheden.


Comentarios


Recente berichten
Archief
bottom of page