top of page

Kerstpakket Pick-up-Point

Peaky Hats biedt luxe kerstpakketten aan voor bedrijven die zelf samengesteld zijn door onze ambachtsmensen. Dus voor de echte Gents moet je denken aan koffiebonen van onze Barista, heerlijke speciaalbiertjes van onze Peaky Beersommelier, verse droge worst van onze Butcher, versgerolde sigaren (van onze sigarenroller, exclusieve schoenpoets en fournituren van onze Shoeshiners, verse Engelse Fudge van onze Chef en dit alles luxe verpakt in een oude houten klassieke veilingkist!


Het is een luxe kerstpakket waar ALLE mannen wat aan hebben deze kerst!


En voor de dames? Ook hier hebben we aan gedacht. Onze Make-up-artist heeft een samenstelling van high-end make-up voor de 'dark days' , de wijnsommelier heerlijke wijnen en kaasjes, en onze bloemstylisten hebben een prachtig x-mas droogbloempakket voor de decembermaand!


Ook gaaf! Combineer het met onze Peaky Walk-in-closet om op het bedrijf een exclusieve pick-up-point te creëren. Voor grotere bedrijven (v.a. 50 pax) bespaart het een hoop verzendkosten en je geeft het personeel nog een leuke coronaproof xmas experience als afsluiter van het jaar! Benieuwd?
Mail ons voor de mogelijkheden - info@peakyhats.com

Comments


Recente berichten