top of page

Entertainment in aangepaste vorm

Wij krijgen veel vragen rondom de veiligheidseisen en hygiënemaatregelen die getroffen moeten worden m.b.t onze aankleding en het entertainment. Wij hadden al speciale lounge corners gecreëerd die de 1,5m afstand waarborgen zodat gasten op veilige afstand van elkaar kunnen zitten. Maar m.b.t tot ons entertainment, met name de ambachten binnen de verzorgingstak, ontstonden logischerwijs de meeste twijfels en vragen.


Met name onze barbers, die duidelijk in contact komen met het publiek, zijn in aangepaste vorm gelukkig weer aan het werk. Hier leest u meer over de maatregelen die getroffen zijn.


Vanuit diverse organisaties waaronder de ANKO (algemene Nederlandse kappers organisatie) zijn er adviezen uitgegeven om te voorkomen dat bezoekers tijdens een event besmet te raken met dit virus. Voor ons als barbiers zijn er dan ook de de volgende richtlijnen ivm algemene hygiëne  van kracht.


De belangrijkste hygiënemaatregelen zijn daarom als volgt:

  • na elke gast wordt de barberchair met alcohol gedesinfecteerd.

  • gereedschap, messen, scharen en scheerkwast worden na elke gast gedesinfecteerd met 80% podioralcohol. dit desinfecteren gebeurd middels onderdompeling.

  • handen worden gedesinfecteerd met handalcohol. (Podoskin 2-propanol 60%vv chloorhexidinedigluconaat 0,1%w/v overige stoffen glycerine).

  • warme water: dit wordt vóór gebruik naar het kookpunt gebracht waarna het geschikt is om de handdoeken ermee te verwarmen; warme doeken worden handmatig naar acceptabele huidtemperatuur gebracht.

  • voor elke gast wordt een schone set doeken gebruikt.

  • het afstrijkservet wordt na elke gast vervangen door een nieuw servet.

  • tijdens de behandeling wordt de werkplek afgescheiden van de andere bezoekers middels afzetpaaltjes waardoor de gevraagde 1,5m. kan worden gegarandeerd.

  • desgewenst kan er met mondkapjes op worden gewerkt.

  • bezoekers die duidelijk niet gezond zijn, hoesten, niezen en koortsig overkomen, wordt vriendelijk verzocht niet plaats te nemen in de verzorgingsfaciliteit.

  • uiteraard is na elke gast het goed uitspoelen van gebruikt ceramiek en het wassen en drogen van de handen vanzelfsprekend.

Hiermee wordt een bezoek aan onze mobiele barbershop een prettige en veilige beleving voor zowel de gasten als voor de uitvoerende artiesten ( barbers, visagisten en haarstylisten).


Mocht u nog vragen hebben omtrent de veiligheids- en hygiëne maatregelen, neem dan even contact met ons op via info@peakyhats.com


Comments


Recente berichten
Archief
bottom of page