top of page

Coronaproof entertainment op 1,5 meter

Nu we geleidelijk aan het live-contact weer mogen oppakken op gepaste afstand (1,5-meter), zien we dat naast de digitale events ook steeds meer 1,5-meter events worden georganiseerd.

Ook de aanvragen m.b.t styling en entertainment op 1,5 meter nemen toe, en wij zijn ook helemaal voorbereid op de uitvoering daarvan.


Wij hebben al onze stylingpakketten en ons entertainment aangepast waarbij we de richtlijnen van het RIVM strikt naleven. Zo werken we met gepaste en veilige afstand tot onze gasten. We zien naast de voorzorgsmaatregelen die we nemen ook dat de settings die we opbouwen daarin van essentieel belang zijn.


We hebben pakketten die Coronaproof zijn en waarbij we het doel niet uit het oog verliezen.

Uiteindelijk willen we toch impact maken en de interactie stimuleren op een 1,5meter event. We voeren nog steeds 'ons ambacht' uit, alleen nu in aangepaste vorm.


De reserveringen voor het najaar staan alweer in de agenda. Nu o.a. de barbers, make-up-artists, hairdressers, butchers en shoeshiners weer groen licht hebben gekregen van de overheid en de deuren hebben geopend, zien we de aanvragen op (kleinschalige) events ook gelukkig toenemen.


Informeer naar de mogelijkheden die we momenteel bieden voor onze pakketten op 1,5meter afstand, we helpen u graag.Comentários


Recente berichten
Archief
bottom of page