top of page

Bierproeverij op locatie

Speciaal Bierproeverij op locatie | leverbaar inclusief volledige bar

De populariteit van speciaalbier is de laatste jaren ontzettend gegroeid. De Blondjes, Bockjes, Weizen , de Triples en de IPA's vliegen je om de oren. Naast de alcoholische variant groeit ook het aandeel in de non-alcoholische markt. Omdat er steeds meer varianten speciaalbieren zijn, is het aandeel (speciaal)bierdrinkers dus enorm gegroeid.

We zien dit ook terug in de evenementensector, waarbij de vraag naar

bier proeverijen op locatie ontzettend is gegroeid. Op locatie willen opdrachtgevers toch iets meer dan de reguliere drankkaart (bier / wijn / fris) , en als dat ook nog met een mooi verhaal gebracht wordt door een echte biersommelier, dan is het plaatje compleet.

Peaky Hats biedt speciaalbier proeverijen aan waarin uw gasten keuze hebben in de lekkerste speciaalbieren. Omdat wij focussen op het B2B segment en met name zijn ingericht op grotere groepen, zien we dat de vraag naar een totaalconcept ook is toegenomen.

Daarom leveren we vanaf nu de Peaky Beer Bar waarin we grotere gezelschappen kunnen ontvangen en een volledige ruimte kunnen inrichten op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven? Neem contact met ons op.

Comments


Recente berichten
Archief
bottom of page