top of page

Beurs entertainment

Tijdens een beurs ontmoet je als bedrijf veel nieuwe prospects, waarbij je direct een goede indruk wilt maken. Immers, een eerste indruk maak je maar één keer. Echter, je krijgt vaak maar een paar seconden om de aandacht van de beursbezoeker vast te houden.

Peaky Hats heeft gelukkig ruime ervaring in de ondersteuning van deze contactmomenten. Wij zorgen ervoor dat bepaalde barrières worden doorbroken (de meeste bezoekers hebben namelijk moeite om zomaar een stand op te lopen en een vraag te stellen of hun interesse te tonen). Wij vinden het ontzettend belangrijk dat het verhaal van de standhouder wordt versterkt, en niet dat de aandacht wordt vervangen door ons entertainment. Dit is vaak het probleem bij beurs entertainment. Ze creëren vaak een hoge stopkracht op de stand, maar er is weinig aandacht voor het uiteindelijke doel van de opdrachtgever. Peaky Hats zorgt ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen en daarbij het contactmoment weten te versterken tussen opdrachtgever en klant.

Kortom, geen acts... geen typetjes en 'clownesk' gedrag of andere poeha, maar puur service-gericht entertainment waarbij wij hoge kwaliteitseisen stellen aan de verzorging van uw gasten. Zie het als een verlengstuk van de service die u zelf ook aan uw klanten biedt.

Voor een zakelijke beurs zijn de Shoeshiners, de Butcher,en de Barber erg populair. Deze craftsmen zijn échte vakmensen die dagelijks werken met het beste materiaal en kwaliteitsproducten. Tevens nemen zij weinig plaats in beslag (1,5m x 1,5m) waardoor we makkelijk op de beursstand zijn in te delen.

Pluspunten PeakyHats Beurs Entertainment:

  • chique uitstraling op de stand

  • ambachtelijk vermaak

  • eersteklas service

  • verhoogt interactie met publiek

Optioneel verzorgen wij ook de styling op de stand en houden wij uiteraard rekening

met de huisstijl van de opdrachtgever. Informeer naar de mogelijkheden en neem vrijblijven contact met ons op.

Recente berichten
Archief
bottom of page