top of page

PeakyHats 'Crooners'

Peaky Hats werkt vaak samen met verschillende artiesten, big bands en DJ's die geheel in stijl de juiste sfeer neerzetten tijdens een borrel of feestavond. Zo is er voor ieder event wel een geschikte muzikale oplossing. Want, wat voor soort muziek kies je nou voor je event? Klassieke muziek uit de jaren '20 (waaronder Charleston) valt voor velen wellicht niet altijd in de smaak, zelfs als het event in jaren '20-30 thema wordt gevierd willen de gasten dat niet de hele avond horen.

We richten ons daarom met name op de jazz en vocal swing die later in de jaren '50-60 is ontstaan, met een wat feestelijker karakter. Met zowel muziek van toen maar ook van nu!

Een van de populaire opties bij ons zijn Crooners die perfect in onze Gentlemen's Corner de juiste muzikale sfeer brengen. Een crooner, zanger, zorgt voor een ontspannen sfeer met een intieme houding. De teksten zijn wat sentimenteel en worden gebracht met een zachte, lage stem. Onze crooners weten als de beste hoe dit gebracht moet worden: smooth, intimate and seriously easygoing. U zult nummers horen van bekende artiesten zoals Frank Sinatra, Michael Bublé en nog veel meer. Met deze muziek maken deze mannen iedere gelegenheid bijzonder.

Deze heren zijn fantastisch in te zetten op iedere partij, bedrijfsfeest of als achtergrondmuziek op elk ander event. Wij bieden hierin diverse mogelijkheden. Intieme achtergrond muziek of knallen tijdens een avondfeest? Wij stemmen dit graag met u af.

Recente berichten
Archief
bottom of page