top of page

Het Mannenweekend

Wat doe je als je mannen naar een kledingwinkel wil lokken? Dan zorg je dat ze in de watten worden gelegd en dat ze ook als echte mannen behandeld worden. Althans, dat moet Berden gedacht hebben. De modezaak organiseerde begin december een mannenweekend en vroeg PeakyHats wederom de boel om te toveren tot een Gentlemen’s Corner. In een omgeving van klassieke chesterfields, Perzische tapijten, oude boekenkasten en Queen-Ann salontafels konden de mannen zich vermaken met ambachtelijk entertainment, bedoeld voor de echte man. Zo zorgen de BrandyStoker, de Butcher, de ShoeShiner en de Barber voor het nodige vermaak.

Terugblik met de klant - Jessie Oosterbosch, eventmanager bij Berden Modezaak:

Wat is de reden dat je PeakyHats meermaals hebt geboekt?

‘Ik vind het aanbod erg goed en gevarieerd. Daarnaast is de service en het contact met Kenny erg goed, waardoor ik meer dan tevreden ben en ik in de toekomst ook bij PeakyHats blijf boeken.’

Waar zit volgens jou de kracht van PeakyHats?

‘Kwaliteit staat bij PeakyHats hoog in het vaandel. Daarnaast zijn ze erg servicegericht en onderscheiden zij zich op deze manier van de concurrent.’

Welke zekerheden biedt PeakyHats?

‘Het is erg prettig dat afspraken worden nagekomen en dat er professioneel wordt gewerkt tijdens de events. Na het event is er altijd nog even contact over hoe het is gegaan. Dit stel ik erg op prijs.’

Wat zou ervoor kunnen zorgen dat je ervaring met PeakyHats (voor, tijdens of na het event) nog prettiger is/verloopt?

‘Geen op- of aanmerkingen. Keep up the good work!

Ook bij Zwijnenburg Mode stond dat weekend (‘kerels-onder- mekaar-weekend’) de man centraal. De kledingzaak riep de mannen op om de zaak over te nemen met hun mannelijkheid. En wat hoort daar bij? Juist, mooie schoenen en een strak getrimde baard. Dus mochten de shoeshiner en barbier niet ontbreken.

Dat een ambachtelijke scheerbeurt het goed doet bij elke man, bleek dat weekend ook bij een personeelsfeest van Univé en een Great Gatsby Party bij Sugar City in Haarlem. Zij hadden niet alleen een leuke avond gehad, maar liepen ook naar buiten met een baard waar menig man jaloers op zou zijn.

Recente berichten
Archief
bottom of page