top of page

Heineken Experience - 150jaar

In opdracht van D&B Eventmarketing voor het 150-jarig bestaan van de Heineken Brouwerij, mocht PeakyHats de invulling geven aan de inrichting&aankleding van de Molenzolder. Het event speelde zich af in 1867 om precies te zijn, de tijd waarin de oude ambachten het straatbeeld waren. Om dit te verwezenlijken werd PeakyHats ingezet om een oude klassieke Gentlemen’s Corner te creëren, waarin de shoeshiner samen met de sigarenroller zorgde voor het ambachtelijke vermaak van de gasten.

In de SingleSeat werd het schoeisel van de gasten behandeld met een authentieke poetsbeurt. De ambachtelijke wijze waarop de sigaren werden gerold trok de aandacht van zowel liefhebbers als geïnteresseerden. Uiteraard waren er voldoende sigaren voor iedereen om te proeven en mee te nemen.

Recente berichten
Archief
bottom of page