top of page

PCI Innovatiedagen 2017

Klant aan het woord: Melanie Stapelkamp - Marketing manager PCI

‘PeakyHats heeft ‘entertainment’ aan onze innovatiedagen toegevoegd. De verschillende ambachten in combinatie met de aankleding en bijpassende muziek bracht de jaren ’20-’30 sfeer die wij zochten voor ons tweedaagse evenement.

‘Tijdens de innovatiedagen werden onze relaties en klanten op de hoogte gebracht over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hard- en software. PeakyHats heeft de gasten in de watten gelegd met de Gentlemen’s Corner: een combinatie van de MasterBarber en de Shoeshiner. Ik kan alleen maar zeggen dat de Gentlemen’s Corner aan al onze verwachtingen heeft voldaan.

‘PeakyHats weet echt een bepaalde sfeer neer te zetten. Wij vinden het zeker een toegevoegde waarde op een evenement. Of het nu gaat om een zakelijk, privé, business-to-business of business-to-consumer event, PeakyHats zorgt voor een passende invulling.

‘Met name het ambachtelijk vermaak van de Shoeshiner viel in de smaak. Ook de MasterBarber was leuk, maar de drempel om in de stoel te gaan zitten, lag daar iets hoger. Mensen denken in eerste instantie dat een behandeling wel wat tijd in beslag neemt. Het was goed om te zien dat die drempel verdween toen de eerste eenmaal had plaats genomen in de stoel.

‘PCI Nederland heeft de samenwerking met PeakyHats als superprettig ervaren. Er werd altijd vlot gereageerd op mailtjes en telefoontjes en ze waren zeer flexibel als dat nodig was.’

Recente berichten
Archief
bottom of page