top of page

New Crafts; Brandy Stoker & The Butcher

Om het Chinese nieuwjaar in te luiden organiseerde We R Asia op 16 februari een netwerkborrel. Dit was voor ons de perfecte aangelegenheid om onze twee nieuwe concepten te lanceren. Onze brandystoker, die de heerlijke brandy van Rooster en Wolf uitschonk, sloot feilloos aan bij het thema van het event waarin het jaar van de haan werd gevierd. Samen met onze Butcher, die een heerlijke Jamón Ibérico aansneed voor de gasten, zorgde de ambachtslieden voor een ware smaakbeleving.

The Butcher

“De suggestie en het advies om de Spaanse ham toe te voegen was een gouden zet. Het maakte de beleving compleet en beiden smaakten heerlijk.” - Sam van der Heijden (Marketing & Sales – We R Asia)

De ambachtelijke wijze waarop de gecertificeerde “Cortador oficial de Jamón” zijn Jamón Ibérico trancheerde, zorgde voor veel interesse onder de aanwezigen. Terwijl de gasten genoten van de heerlijke smaak van het vlees, vertelde de Butcher vol passie over de afkomst en de bereiding van dit prachtige stuk vlees.

Uiteraard werd ook de brandy van Rooster & Wolf door velen geproefd. De krachtige drank, gestookt in Cognac, heeft een fruitige smaak en een zachte afdronk. Een toegankelijke drank voor iedereen, wat zorgde voor veel positieve reacties onder de aanwezigen. De wijze waarop de Brandy wordt gestookt is wat deze drank zo bijzonder maakt, dat is dan ook terug te proeven in de smaak.

“De brandy was erg lekker en de Spaanse ham maakte het plaatje helemaal compleet. Veel gasten die van beiden hebben mogen proeven waren erg enthousiast.

Tijdens het evenement veel leuke reacties gehoord en na afloop was alles ook weer snel opgeruimd. De samenwerking met PeakyHats verliep geheel vlekkeloos.” - Sam van der Heijden (Marketing & Sales – We R Asia)

Recente berichten
Archief
bottom of page