top of page

The Gentlemen's Corner

Op donderdag 9 februari is PeakyHats ingezet voor een “full service” event bij Ingenico ePayments. Het idee van “full service” sluit perfect aan bij het concept van PeakyHats, waarin een totaalbeleving centraal staat. De Shoeshiner, Barista en Barbers zorgden voor het entertainment, terwijl de kantoorruimte was omgetoverd tot een echte Gentlemen’s Corner waarin o.a. grote Chesterfields, oude reiskoffers, vintage stoelen, klassieke salontafels en Perzische tapijten het plaatje helemaal compleet maakte.

“In eerste instantie heb ik naar verschillende leveranciers afzonderlijk gekeken, maar het is wel zo gemakkelijk en efficiënt om alle verschillende activiteiten via PeakyHats te laten verzorgen.”

– Niels Hartog (Marketing&Event Specialist - Ingenico ePayments)

De koffieautomaat op kantoor kreeg een dagje rust. Bij binnenkomst ontvingen de gasten namelijk een heerlijke koffie specialiteit van de Barista. Daarnaast kregen de werknemers een full service behandeling aangeboden door de MasterBarbers. Waar velen voor een authentieke shaving kozen, werden er zelfs een paar voorzien van een old-school Barbercut. Toeschouwers en wachtenden namen plaats op de riante Chesterfields in de Gentlemen’s Corner.

“Het totaalpakket mét aankleding creëert een completere sfeer van een echte Gentlemen's Corner dan alleen losse ambachten.”

Ook de Shoeshiner, die prachtig opgesteld stond met de Chesterfield SingleSeat, was deze dag goed bezet. Tijdens de gehele duur van het event werden werknemers voorzien van een kwaliteit behandeling van hun schoeisel. Ondertussen werden er enthousiaste vragen gesteld over de traditionele werkwijze die de behandeling zo uniek maakt.

Het creëren van sfeer is voor ons erg belangrijk, vandaar dat het combineren van de ambachten en de inrichting van een Gentlemen’s corner op locatie volgens ons een succesformule is.

“De samenwerking met PeakyHats heb ik als prettig en flexibel ervaren. Samen zijn we tot een succesvolle invulling van ons event gekomen. De medewerkers hebben echt genoten van de verschillende ‘diensten’ die werden aangeboden.”

Recente berichten
Archief
bottom of page