top of page

20's Pop-up Cinema

De markt komt weer op gang en we starten dankzij de versoepelingen direct met een mooie samenwerking met #pathe theaters.


Pathé Utrecht Leidsche Rijn tovert tijdens de heropening van de bioscopen op 5 juni twee foyers om voor een bijzondere filmbeleving. Bezoekers kunnen in complete Twenties stijl vanuit een luxe Chesterfield stoel of bankje genieten van de nieuwste films. De Twenties Pop-Up Cinema is als het ware een silent cinema: voor het geluid van de film krijgen bezoekers een eigen koptelefoon, zodat zij zelf het volume van de voorstelling kunnen bepalen.


Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé Theaters: “Onze bezoekers staan te popelen om weer een veilig en toegankelijk uitje te kunnen ondernemen en naar de film te kunnen gaan. Door twee foyers om te bouwen tot Twenties Pop-Up Cinema, creëren wij zo niet alleen twee extra bioscoopzalen, maar bieden we ook een bijzondere filmbeleving in een sfeervolle jaren twintig-sfeer. Samen film kijken geeft een extra beleving. Bezoekers kunnen vanuit de comfortabele Chesterfield-bankjes en fauteuils samen met vrienden en familie en andere bezoekers in stijl genieten van de nieuwste films.”


Lees het hele artikel hier: https://pers.pathe.nl/pathe-utrecht-leidsche-rijn-opent-twenties-pop-up-cinema/


Peaky Hats heeft een groot assortiment aan vintage meubilair waarbij ze 2 foyers volledig hebben kunnen voorzien van zitgelegenheden (op veilige afstand). Onze jaren 20 en vintage thema aankleding is zowel geschikt voor zakelijke events als particuliere events zoals o.a. vintage weddings.


Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent onze thema's, neem dan contact met ons op via info@peakyhats.com
Comments


Recente berichten
Archief
bottom of page