top of page

PLIEGER X PEAKY HATS

Plieger 105 jaar


Ter ere van het 105-jarige bestaan van Plieger hebben wij in opdracht van Bsure Events dit zakelijke jubileumfeest mogen verzorgen voor bijna 750 gasten. En met als thema jaren '20 waren wij uiteraard weer van de partij om de eventstyling en het entertainment voor rekening te nemen.


In de aanloop en tijdens het weekend hebben een 20-tal medewerkers van Peaky Hats gewerkt aan dit prachtige event. Zo hebben onze event- en bloemstylisten de bloemdecoraties en styling verzorgt van de stretchtenten op eigen terrein, en daarnaast kregen we een gehele hal tot onze beschikking om er een echte SpeakEasy van te maken. Tijdens het event was ons entertainment sterk vertegenwoordigd met o.a. een gevaarlijke Peaky Bouncer (uitsmijter), Shoeshiners, Barbers, Jaren 20 Make-up Artists, Croupiers (Blackjack & Roulette), Whisky Proeverij , Bier Stachelaar, Nostalgische fotograaf en een Peaky Jazz Trio!


Conceptfase Event

"Peaky Hats werd al tijdens de conceptfase meegenomen in de plannen, wat een erg fijne manier van samenwerken is" - aldus Kenny Verhagen (eigenaar van Peaky Hats). Onze styling en het entertainment lopen naadloos in elkaar over, en om dat goed neer te zetten is het ook zaak dat je vroeg in de oriëntatiefase aansluit. Voor mij persoonlijk zou ieder (groot zakelijk) event zo geregeld moeten worden. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat zie je terug. Ik heb de samenwerking met Jacqueline van den Berg (van Bsure Events) als zeer prettig ervaren. Tijdens verschillende locatiebezoeken in het voortraject, werd het steeds duidelijker hoe het event eruit ging zien. De vragen en behoeftes van de opdrachtgever, worden op zulke momenten al vaak beantwoord, en niet pas tijdens het event. Je komt op zulke momenten dan ook niet voor verrassingen te staan".


Succesvol event!

En een succes was het! Na deze mooie foto's (photocredits voor Jeancarlo Nunes dos Anjos) en dankwoorden van de opdrachtgevers kijken we terug op een succesvol evenement.


photocredits: Koen de Haas

bottom of page