top of page

KLM CATERING SERVICES x PEAKY HATS

KLM Catering Services 30 jaar

In opdracht van DeFabrique Evenementenlocatie hebben we onlangs een prachtig event gedraaid voor KLM Catering Services. Onder het thema ‘Around the World’ werd DeFabrique omgetoverd tot 6 continenten, waarbij Peaky Hats maar liefst 2 continenten (2 loodsen) heeft mogen aankleden.


We kregen de Kalvermelk1 volledig tot onze beschikking om de gasten mee te nemen in de pracht & praal van Las Vegas. Deze ruimte met haar prachtige 'turquoise' pilaren, leende zich uitstekend voor het kleurrijke Las Vegas thema van Peaky Hats. De gasten werden betoverd door de nostalgische charme die de american diners zo geliefd maakt, het retro Bell Air meubilair, neonlichten (Welcome to Las Vegas en Vegas Vic), en natuurlijk kon een hotdog bar niet ontbreken.


En als je aan Las Vegas denkt, denk je gelijk aan de casino’s. De gasten konden een gokje wagen bij de Roulette en de BlackJack tafel, waar leuke prijzen werden uitgedeeld. Gasten werden hartelijk ontvangen door onze Vegas showgirls, die tevens als 2 prachtige eyecatchers graag op de foto gingen met de gasten.
Naast de styling en het entertainment in (Noord)-Amerikaanse stijl in de Kalvermelk1, heeft Peaky Hats ook Silo36 volledig mogen aankleden in Engelse stijl. Hierbij hebben we de gasten later op de avond nog verrast met een echte Engelse 'SpeakEasy' Bar (SecretBar) en ze verwend met de heerlijkste cocktails in onze cocktailbar. De gasten moesten wel eerst nog even langs onze SpeakEasy bouncer....

Benieuwd naar de mogelijkheden over deze thema's neem dan contact met ons op of met onze locatiepartner van DeFabrique.

photocredits: Koen de Haas

bottom of page