top of page

barber huren

Samenwerking merkactivatiebureau

Top entertainment voor merkactivatie

Peaky Hats werkt vaak samen met merkactivatiebureaus. De juiste styling en uniek entertainment dat blijft hangen zijn namelijk essentieel voor een succesvolle activatie. In ons aanbod vinden merkactivatiebureaus een ruime keuze aan opties die passen bij hun totaalconcept en die zorgen voor een hoge PR-waarde. Goed verzorgde merkactivatie die aansluit bij de kernwaarde van de organisatie versterkt het merk. De puntjes op de i qua styling en entertainment zijn daarin belangrijk.

Zo kwam Activation Heroes bij Peaky Hats aankloppen voor een van hun klanten. Zij bedachten het concept en coördineerde de uitvoering, Peaky Hats leverde het entertainment. Onze barbieren mochten hun ambacht inzetten in flagshipstores van een drogisterijketen en op het hoofdkantoor van de klant. 

barbers merkactivatie
entertainment voor merkactivatie

"Heldere en duidelijke communicatie"

Geerke Claassen van merkactivatiebureau Activation Heroes is meer dan tevreden over de samenwerking met Peaky Hats.

"We waren op zoek naar een partij die ons voor deze specifieke opdracht kon helpen. Wat past er nu beter bij de lancering van nieuwe scheermesjes dan een barber? Via Google vonden we Peaky Hats. De eerste communicatie was helder en duidelijk en gaf ons veel vertrouwen voor het verdere verloop van de samenwerking."

"Peaky Hats denkt echt mee"

De barbiers van Peaky Hats boden shoppers bij de flagshipstores en medewerkers van het hoofdkantoor een gratis scheerbeurt. De consumenten reageerden positief, zo vervolgt Geerke. "We kregen veel leuke reacties van de consumenten, de actie sloeg echt aan. Ook leuk voor de barbiers om te merken dat wat ze doen gewaardeerd wordt. Wij zijn tevreden, onze klant is tevreden en de consument is tevreden. Al met al een geslaagde merkactivatie."

"In de toekomst denken we zeker weer aan Peaky Hats voor het verzorgen van styling en/of entertainment voor merkactivatie. Ze denken echt mee, zijn snel en adequaat."

Meer weten over een samenwerking met Peaky Hats voor de merkactivatie van jouw klant? Neem contact met ons op.

bottom of page