top of page

GREAT GATSBY

Great Gatsby thema feest

Eén van de meest elegante en populairste thema's voor events is het thema Great Gatsby. Het is bijna 100 jaar geleden dat de economie weer aantrok en de roaring twenties ontstonden. Na de recessie mocht het leven weer gevierd worden. Men liet dat ook zien in die tijd. Er werd weer veel aandacht besteed aan het uiterlijk, waarbij elegantie centraal stond. 

 

PeakyHats is gespecialiseerd in de styling, aankleding en entertainment van dit typische jaren 20 feest. Wij kunnen iedere locatie omtoveren in Great Gatsby stijl. Waarbij de dames als flapper-girls en de heren in een donker strak (gekrijt) kostuum de show stelen. 

Onze craftsmen laten de gasten stralen tijdens het feest. De dames krijgen een jaren '20 touch-up door onze Make-up-artist (visagiste) en onze nagelstyliste. De heren laten zich verwennen door de barbier of de shoeshiners. Kortom, vermaak en verwennerij voor zowel de dames als de heren.

 

Het was ook het begin van de SpeakEasyBar (geheime bar die tijdens de drooglegging ontstonden), waarbij gasten via een geheime ingang op een feest terecht kwamen om illegaal alcohol te nuttigen. PeakyHats biedt de SpeakEasyBar als mobiel concept aan. Laat u verrassen door de mogelijkheden en plan een kennismakingsgesprek in. 

Speakeasy

Side-entertainment

bottom of page