Jaren '20 thema events ongekend populair!

Het is bijna niet voor te stellen, maar vanaf het 2e kwartaal van dit jaar gaat het weer helemaal los in evenementenland. Peaky Hats merkte in het najaar 2021 al dat de agenda zich vanaf maart 2022 begon te vullen door het herplannen van uitgestelde events. Zodra de versoepelingen werden doorgevoerd, kwamen de 2 voor 12 aanvragen daar ook nog eens bij.


Waarom zijn jaren '20 events juist nu zo populair?

Thema events zijn altijd al populair geweest. Je wilt even helemaal uit de 'normale' wereld kruipen en een avond beleven om niet te vergeten. Maar dan wel één met stijl! En dat is exact de reden waarom jaren '20 evenementen zo populair zijn. We leven net als 100 jaar geleden in een roerige tijd. Na 2 jaar stilstand mag het leven weer gevierd worden.


"We leven net als 100 jaar geleden ook in een roerige tijd"

Dus, de actualiteit speelt een essentiële rol bij de keuze voor een jaren '20 thema. Hoewel Roaring Twenties Parties en Great Gatsby al langer populair zijn binnen de jaren '20 events, zie je ook het thema Peaky Blinders aan populariteit toenemen. Onlangs is deze razendpopulaire Netflix serie wederom met een nieuw seizoen gekomen en behoort tot één van de 'most trending' series van Netflix. Geen wonder dat er al een tiental van dit soort events op de agenda staan dit jaar bij Peaky Hats.


Eén van die Peaky Blinders feesten is onlangs georganiseerd door het evenementenbureau Rientjes en Partners. De keuze als eventlocatie viel op Huis de Voorst, een prachtig rijksmonument met een rijksbeschermende historische buitenplaats. Een prachtig basisdecor voor dit thema. Peaky Hats heeft voor dit bedrijfsfeest o.a. de styling en het entertainment verzorgd.Photocredits: Rick de Visser - FoticoonBenieuwd wat Peaky Hats allemaal te bieden heeft aan jaren '20 styling en entertainment? Neem dan zeker even contact met ons op via info@peakyhats.com

Recente berichten
Archief