algemene voorwaarden

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black

The PeakyBarn

Vanaf 2019 zijn HabbEvents en PeakyHats op volle toeren met de PeakyBarn, een nieuwe mobiele evenementenlocatie waarbij het beste van beide partijen tot uiting worden gebracht. Deze authentieke mobiele barn leent zich uitstekend voor bedrijven (pax 200 gasten) die een event op eigen locatie willen houden, waarbij de werknemers en/of relaties zich even helemaal in een andere wereld wanen. De Barn wordt geheel in jaren 20 thema's aangekleed, waaronder Peaky Blinders, Roaring Twenties of Great Gatsby thema. 

 

 

Deze stijlen passen volledig bij de authentieke en ambachtelijke uitstraling van de Barn en zorgen voor een juiste totaalbeleving. Zo regelt HabbEvents o.a. de basics, zoals de op- en afbouw van de Barn, de catering (food&bar) en muziek, hoewel Peaky Hats zich ontfermt over de styling van de Barn en het nodige entertainment (zoals Shoeshiners, Barbers, SigarenRollers, Whiskyproeverij etc) om de juiste sfeer te creëren binnen het thema. 

 

Communicatie tijdens een event is van essentieel belang. Niet alleen tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer, maar ook tussen de leveranciers die uiteindelijk elkaars diensten moeten gaan versterken. HabbEvents en PeakyHats hebben op dat terrein genoeg ervaring om ook uw event tot een succes te leiden. Laat u verrassen door de mogelijkheden van de PeakyBarn en neem gerust eens contact met ons op! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten

October 17, 2019

September 19, 2019

May 20, 2019

April 24, 2019

March 17, 2019

March 15, 2019

March 6, 2019

January 16, 2019

December 7, 2018

Please reload

Archief