algemene voorwaarden

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black

Gentlemen Lounges @Electro Swing Party

Ter afsluiting van een intensieve 3-daagse beurs, heeft PeakyHats in opdracht van The Agency de inrichting & aankleding verzorgd voor een after party in de Koepelkerk in Amsterdam. Zowel de lobby, cloakroom en de grote zaal waren compleet in stijl omgetoverd, waarbij de riante Chesterfields genoeg zitgelegenheden bood aan de gasten om even helemaal bij te komen. 

 

De samenwerking tussen The Agency en PeakyHats verliep vlekkeloos, samen zorgden ze ervoor dat de locatie er perfect uitzag. Voor 300 gasten waren er genoeg sta- en zitgelegenheden, en de cloakroom was voorzien van een 'vintage photowall' om de gasten nog een leuke herinnering mee te geven aan de avond. 

 

Ook de samenwerking met de Triolettes, de ElectroSwing dansers, de saxofonist, De VJ e de DJ waren blijkbaar een gouden combinatie. Er was goed nagedacht over de invulling van deze avond. 

 

Reactie van de klant:

"Kenny and Decoration team: without him we could not show the concept we had in mind; the furniture, the decoration & the photo booth wall really gave the magical touch. Really thanks him for his incredible work."

 

Daniela Febles Díaz | Senior Event Planner

 

Please reload

Recente berichten

October 17, 2019

September 19, 2019

May 20, 2019

April 24, 2019

March 17, 2019

March 15, 2019

March 6, 2019

January 16, 2019

December 7, 2018

Please reload

Archief