• Jurre de Jong

Thema feesten 2018


Thema feesten zijn trendgevoelig. Alles wat zich momenteel op Netflix afspeelt, is nu populair zou je kunnen zeggen. Afgelopen jaar heeft PeakyHats al tientallen thema feesten aangekleed. Denk daarbij aan thema's zoals Narcos of Cuban Nights (met onze cigarlounge), maar ook onze favoriet: Peaky Blinders. Ook dit jaar is het

jaren 20 thema niet weg te denken en komt er voor ons volop aanvraag binnen. Themafeesten zoals The Roaring Twenties en Great Gatsby blijven ook in 2018 erg populair.

En niet vreemd natuurlijk dat veel event organisatoren kiezen voor dit thema! Gasten willen er tiptop uitzien tijdens een event, en vinden het vaak erg leuk om zich daar naar te kleden. Wat is er nu leuker dan een jaren 20 thema, de tijd waarin de mode revolutie is ontstaan en waar elegantie centraal stond.

Niet alleen de kleding maar ook de verzorging stond centraal. Er werd namelijk veel aandacht besteedt aan het uiterlijk. Traditionele ambachten zoals de Barber en de Shoeshiner zijn toen ontstaan om de heren een 'frisse' beurt te geven. De dames besteedden veel aandacht aan make up en het kapsel. PeakyHats verzorgt deze service tijdens events, om hen even in de watten te leggen en de service (van toen) te laten voelen.

Tevens is de thema inrichting & aankleding op locatie vaak goed te combineren. De oude klassieke Chesterfields uit die tijd zijn zowel te combineren in moderne, traditionele maar zelfs ook industriële locaties. Het oude komt weer helemaal terug... of is helemaal niet weg geweest.

#themafeesten2018 #themafeestjaren20 #jaren20 #jaren30 #greatgatsby #gatsby #roaringtwenties #peakyblindersthema

algemene voorwaarden

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black