• W. van Wanrooij

PeakyHats Winterspecials


De winter is op komst en we presenteren u twee nieuwe items, speciaal voor de buiten evenementen. De klassieke bakfiets en de slinger barbecue. De slinger barbecue is een met de hand gemaakt product door echte vaklui. De stabiele driepoot heeft een slim takelsysteem wat zich vormt als een multifunctioneel kooktoestel, waarbij de hoogte van het rooster verstelbaar is.

PeakyHats gebruikt deze eye-catcher niet alleen als decorstuk maar het is een ideaal product om o.a. chocolade melk, glühwein of marshmellows te verwarmen boven het vuur.

De klassieke bakfiets leent zich uitstekend ter decoratie om de warme dranken op te etaleren. De bakfiets wordt ook gebruikt door onze Patissier als fudge bike, gevuld met de lekkerste Engelse fudge. Dus wilt u naast de koffie een keer iets anders op uw event dan brownies of bonbons, dan is dit een lekker en gevarieerd alternatief.

Met de slinger barbecue en de klassieke bakfiets hebben we dus twee nieuwe in het oog springende winterspecials erbij! Lekker warm om het vuur met een warme chocolade melk of een glühwein.

#slingerbarbecue #winterbarbecue #klassiekebakfiets #glühwein #patissier #fudgebike #buitenentertainment

algemene voorwaarden

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black