• P. Escobar

Narcos Thema: Sigarenroller op locatie


De event-thema's met een Zuid-Amerikaans accent zijn erg populair in ons koude kikkerlandje. Vooral nu de razendpopulaire Netflix serie Narcos een bekend fenomeen is geworden, worden veel events georganiseerd rondom de Colombiaanse drugsbaron en tevens sigarenliefhebber.

Tijdens de presentatie sigarenrollen worden verse sigaren gemaakt die onze gasten mee naar huis mogen nemen. Direct roken is op dat moment te vroeg aangezien het tabak zeker een week of 2 moet drogen. Gelukkig nemen onze sigarenrollers altijd genoeg voorgerolde sigaren mee om onze gasten niet teleur te stellen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het boeken van een sigarenroller op uw event, neem dan contact met ons op.

#narcos #sigaren #sigarenroller #sigarenmaken #themanarcos #cubannight

algemene voorwaarden

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black